Authentiek en vrouwelijk. Meer passie. Meer liefde.
Afvallen zit tussen je oren.

Blijvend afvallen zit tussen je oren.

Heb je vragen? Wil je begeleiding? Neem contact op via dit formulier:

  1. (dit veld is nodig)
  2. (geldige email nodig)
  3. (dit veld is nodig)
 

cforms contact form by delicious:days

 Over mij

“Ik begeleid mensen die meer plezier en vrijheid in hun leven willen ervaren, maar die nog worstelen met problemen en blokkades die ze willen oplossen”.

petrafotowelkombijelkaarSinds 2007 begeleid ik in mijn praktijk mensen die hun leven graag zelf vorm willen geven. Mijn man en ik hebben tevens samen een praktijk voor relatiecoaching.

Het proces tussen mannen en vrouwen in een relatie vind ik enorm boeiend, er valt zoveel moois te ontdekken maar vaak is er ook pijn. Omdat ik van huis uit geen goed voorbeeld heb meegekregen van een evenwichtige relatie tussen een man en een vrouw, heb ik mezelf opnieuw mogen creëren. Mijn teleurstellingen zorgden ervoor dat ik heb geleerd om dichter bij mezelf te blijven…. ik ben zelf de diepte in gegaan, heb weer leren ‘voelen’ . Voor mij was het een ontdekkingstocht naar hoe ik krachtiger en vrouwelijker kan zijn in mijn leven en in relatie tot mannen. En nog steeds groei ik daarin en dat voelt goed!

Zo ervaar ik dat ik sterk kan zijn, maar ook kwetsbaar, ik hoef niet altijd meer een masker op van mezelf, daardoor voel ik me echt vrouwelijk, binnen mijn relatie en daarbuiten. Het is fijn om te ontdekken dat een relatie geen ‘moeilijk gedoe’ hoeft te zijn, als je een partner aantrekt die ook lekker zichzelf is.

Graag geef ik jou wat handvatten mee, zodat ook jij meer in je vrouwelijke kracht komt, zodat je mag stralen en je goed mag voelen in relatie tot de (toekomstige) man in je leven.