Authentiek en vrouwelijk. Meer passie. Meer liefde.
Afvallen zit tussen je oren.

Blijvend afvallen zit tussen je oren.

Hoe laat ik hem weten dat ik hem leuk vind?

hoe laat je hem weten dat je hem leuk vindStel je voor, je hebt een leuke mannelijke collega die je nog niet zo goed kent. Of je voelt je aangetrokken tot iemand, maar je hebt hem verder nog nauwelijks gesproken. Je vraagt je af: Hoe laat ik hem weten dat ik hem leuk vind?

Eén belangrijk ding om te weten is dat je het zoveel mogelijk ‘open’ laat. Je wilt hem beter leren kennen, meer niet. Het werkt voor de meeste mannen niet, als ze het gevoel krijgen min of meer besprongen of geclaimd te worden :-)

Benader hem vanuit het gevoel hem ‘misschien’ leuk te vinden. Jij voelt je goed over jezelf en het lijkt je fijn om een leuk mens beter te leren kennen.

Het gevoel van ‘misschien’ maakt het wat spannender, het woord zegt al dat er het één en ander onderzocht moet worden, er is van alles mogelijk.

Je kunt wel laten weten dat je hem leuk vindt, hierdoor voelt hij zich zekerder als hij jou ook leuk vindt. Ook mannen zijn soms bang om afgewezen te worden. Door hem te laten weten dat je hem leuk vindt, geef je hem de ruimte om voor jou open te staan.

Dus:

  • Je wilt met hem praten en hem beter leren kennen.
  • Hij mag ook wel weten dat je hem aantrekkelijk of leuk vindt.

Wat zou je kunnen zeggen?

Stel jezelf voor, bijvoorbeeld: ” Ik ben ….. we kennen elkaar nog niet zo goed he? ” Of: “Goh, ik zag daar een aardige vent en ik dacht, ik ken hem helemaal niet” of “ik realiseerde me dat ik niets over je weet en je lijkt me wel leuk/interessant/aardig/etc.” Iets van deze orde dus, gebruik je eigen woorden.

Je merkt vanzelf wel of het klikt. En omdat je het initiatief nam met hem een gesprek te beginnen, betekent dat niet automatisch dat je het hele gesprek moet leiden. Je kunt het gesprek gerust zijn natuurlijke beloop laten.

Hier lees je meer over hoe je zo’n eerste gesprek verder zou kunnen invullen.

Meer leuke en handige tips? Download gratis mijn E-boek hier rechtsboven op de pagina.

photo by ambro from freedigitalphotos